لئو هولتز : بدون نظم و انضباط شخصی، موفقیت غیرممکن و دوره‌ای خواهد بود

تیم سنگنوردی با هزینه استان زنجان به بازی‌های آسیایی اعزام می‌شود

 
در صورت موافقت سازمان تربیت بدنی؛
تیم سنگنوردی با هزینه استان زنجان به بازی‌های آسیایی اعزام می‌شود

خبرگزاری فارس: مدیركل تربیت بدنی استان زنجان با اشاره به حذف تیم سنگنوردی از اعزام به مسابقات آسیایی گفت: در صورت موافقت سازمان تربیت بدنی تیم سنگنوردی را با هزینه استان به بازی‌های آسیایی اعزام می‌كنیم.

ایرج رحمانی امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت: با توجه به اینكه ورزشكاران زنجانی اعضای تیم ملی سنگنوردی را تشكیل می‌دهند تلاش می‌كنیم این اعزام انجام شود.
وی در مورد برنامه‌های اداره كل تربیت بدنی استان زنجان گفت: حضور دو ورزشكار زنجانی در المپیك لندن از برنامه‌های پیش روی تربیت بدنی استان است.
مدیركل تربیت بدنی استان زنجان افزود: برنامه تربیت بدنی برای المپیك پكن، حضور یك ورزشكار زنجانی بود كه این امر محقق شد و حتی تعداد ورزشكاران به 6 نفر افزایش یافت.
وی با اشاره به اینكه به همه اهداف برنامه پنج ساله چهارم دست یافته‌ایم، افزود: حضور فعال در مسابقات آسیایی گوانجو نیز از دیگر برنامه‌های تربیت بدنی استان است.
رحمانی با بیان اینكه در مسابقات آسیایی دوحه استان زنجان حضور فعالی داشت، افزود: در رقابت‌های دوحه 10 ورزشكار زنجانی حضور داشتند كه موفق به كسب هفت مدال رنگارنگ نیز شدند.
وی با بیان اینكه تلاش ما حضور حداقل 16 ورزشكار در رقابت‌های آسیایی گوانجو است، افزود: امیدواریم كارنامه موفقی در رقابت‌های آسیایی داشته باشیم.
مدیركل تربیت بدنی استان زنجان با اظهار تاسف از حذف رشته سنگنوردی از اعزام به رقابت‌های آسیایی اظهار داشت: تلاش می‌كنیم كه این رشته نیز به مسابقات آسیایی اعزام شود چراكه این رشته از جمله رشته‌‌های مدال‌آور برای استان زنجان است.
وی در ادامه با اشاره به اینكه تلاش می‌كنیم در صورت موافقت سازمان تیم سنگنوردی را با هزینه خودمان تیم سنگنوردی را به مسابقات آسایی اعزام كنیم، اظهار داشت: رشته سنگنوردی می‌تواند عملكرد موفقی در مسابقات آسیایی داشته باشد كه امیدواریم مشكلات این رشته بر طرف شود.
رحمانی با تاكید بر امر اطلاع‌رسانی توسط هیئت‌های ورزشی استان زنجان اظهار داشت: هیئت‌های ورزشی نتایج مطلوبی را كسب می‌كنند اما این امر در جامعه انعكاس داده نمی‌شود كه در این زمینه باید تلاش كنند.
وی افزود: استان زنجان ظرفیت و استعداد‌های خوبی در عرصه ورزش دارد كه باید از این استعدادها و داشته‌ها استفاده شود.
مدیركل تربیت بدنی استان زنجان با اشاره به حضور تیم‌های مختلف استان زنجان در رقابت‌های المپیاد ایرانیان اظهار داشت: به جز رشته واترپلو كه استان زنجان میزبان است در بقیه رشته‌ها به عنوان میهمان حضور خواهد داشت.
وی افزود: ورزشكاران زنجانی در 45 رشته شامل 25 رشته برادران و 15 رشته خواهران در المپیاد ایرانیان حضور خواهند داشت.
رحمانی افزود: 665 ورزشكار و مربی و سرپرست تیم‌های اعزامی استان را به مسابقات المپیاد ایرانیان تشكیل خواهند داد.

منبع: خبرگزاری فارس

کارگروه محیط زیست

وب سایت اطلاع رسانی هیئت کوهنوردی و صعود های ورزشی استان زنجان

آدرس : استان زنجان ، بزرگراه 22 بهمن ، مجموعه ورزشی انقلاب ، دفتر هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان زنجان
تلفن: 02433455990 | فکس: 02433455990 | پست الکترونیک: info@zanjanmount.ir | کدپستی: 33543-45137
تمامی حقوق این وب سایت برای هیئت کوهنوردی و صعود های ورزشی استان زنجان محفوظ است
Template Design:Dima Group